07. 06. 2018.

SUHE SMOKVE I JABUČNI OCAT, PRIJEKI LIJEK SU ZA SMANJENJE MASNOĆE!Zbog brzog načina života, loše prehrane, kako i nedostatka fizičke aktivnosti povišena masnoća u krvi je bolest koja je veoma široko zastupljena u današnje vrijeme.

Ponekad se kod povišenih masnoća mogu primijetiti naslage masnog tkiva žute boje u obliku pločica ili čvorića na gornjim očnim kapcima ili nekim drugim djelovima tijela. Napredovanjem bolesti dolazi do zadebljanja zidova krvnih žila, ateroskleroze, kojoj doprinose i drugi rizični faktori (pušenje, alkohol, nikotin), a posljedica svega toga su nažalost najčešće kardiovaskularne bolesti koje su jedan od vodećih uzroka smrti u svijetu i kod nas.

Ukoliko imate povišenu razinu masnoća u krvi, preporučujemo da probate ovaj lijek, jer je mnogima pomogao, a veoma se jednostavno priprema. Sve što vam je potrebno da ga pripremite su suhe smokve i jabučni ocat, po mogućnosti domaći. Lijek napravite navečer, a pijte ga ujutro. Uzmite tri suhe smokve, i dobro ih izbockajte čačkalicom za zube sa svih strana, a potom ih ubacite u staklenu posudu u koju ste stavili dva dcl jabučnog octa.

Neka stoji preko noći i ujutro pojedite te tri ukiseljene smokve. Ostatak octa nemojte baciti već u taj isti ocat narednu noć ponovno stavite tri smokve pripremljene na isti način. Ta dva dcl octa koristite sedam dana, većinu će smokve upiti. Osmi dan uzmite nova 2 dcl octa i postupak ponovite još tjedan dana. Kura traje 14 dana. Preuzeto sa: atma.hr0 komentari:

Objavi komentar