Piši za naš portal!Ukoliko je pisanje članaka za tebe više od zabave, strast koja ispunjava svaki tvoj dan, ukoliko pratiš vijesti o uspjesima naših sportista ili imaš omiljenu ligu ili klub daleko od naših prostora, posjeduješ talenat za pisanje i želju da se oprobaš kao novinar, budeš dostupan stotinama hiljada naših čitaoca i dijeliš sa njima trenutke radosti i tuge onda si na pravom mjestu.

Internet konekcija, malo volje i puno strasti može ti odrediti budući poziv, dopuniti CV i otovoriti mnoge nove mogućnosti.

Sve što je potrebno da uradiš za početak je da pošalješ kratak tekst o sebi i primer jednog svog autorskog teksta.

U tekstu o sebi, napiši obavezno nešto o svom obrazovanju, omiljenim sportovima i klubovima, svojim željama i planovima, kao i motivima zbog kojih želiš da budeš dio našeg tima.

Možete nas kontaktirati putem kontakt forme na ovoj stranici, ili preko društvenih mreža, naše zvanične Facebook strane ili Twitter naloga.

Prijave se čuvaju i sa svim zainteresovanim kandidatima čije biografije i autorski tekstovi urednicima budu zanimljivi stupićemo u kontakt kad se u redakciji ukaže potreba za novim saradnicima.

0 komentari:

Objavi komentar