19. 10. 2019.

93 SAM GODIŠTE I U NEDJELJU MI KĆERKA PUNI 3 GODINE. ŽIVIM SA ČOVEKOM….



93 sam godiste i u nedelju mi kcerka puni 3 godine. Zivim sa covekom koji je 74 godiste. Nisam sigurna da li sam se zaljubila u njega ili u njegov novac, ali sam bila sa njim par puta i ostala trudna.

Do tada sam zivjela na selu, a on me odveo u grad. Ipak, nije sve tako sjajno. Iako zivim u fenomenalnoj kuci i imam sve sto pozelim, nije to to. On radi u BG, bukvalno zivi tamo i putuje po svetu, a ja skoro nigdje ne idem. Sjedim u kuci i cuvam nasu kcerku, njegovog sina iz prvog braka koji je mladji od mene 5 godina i njegovu majku.

On se provodi, u BG nema poznate devojke sa kojom nije bio, cak sam i slike videla.  Sve me to uzasno pogadja. Znam da sam lepsa od svih tih zena. On je zamislio svoju savrsenu devojku i ja sam se trudila takva da postanem. Farbala sam se u plavo, nosila plava sociva, ugradila silikone, imam tacno 50 kg, istetovirala obrve, naduvala usne, sredila zube. Sve sam ucinila da postanem savrsena za njega. A on je izuzetno naocit covjek, GOSPODIN U ODELU! Pre dok je dolazio vikendom, mi izadjemo a on gleda sve ostale devojke . Ali nedavno se pojavila ona, savrsena za njega. Ustvari, ja sam tek nedavno saznala za nju, a ona se pojavila pre godinu dana. I on ludi za njom, zove je, kupuje joj poklone, nudi joj SVET, bukvalno. A ona nista. On je ne zanima. Upoznala sam je, vidjam je stalno. Ona je stvarno prelepa devojka, nazalost izgleda bas onako kako on zamislja savrsenu zenu. Ali opet, ona je u srednjoj skoli, ima 17 godina.

Ja moju skolu nisam ni zavrsila jer sam otisla sa njim, a on me nikad nije ni ozenio. Zbog toga ne mogu da ga ostavim. Ostala bih bez icega. Ta devojka je rekla da ako je njemu bas stalno , ona se moze cuti sa njim, moze popiti kafu sa njim, ali on od nje ljubav nikad nece dobiti. Da ne zeli da razara porodicu. I mislim da bas to sto ga konstantno odbija, to njega jos vise privlaci.. Kada bih imala snage prisla bih joj da joj se zahvalim sto nije sa njim. Mislim da bi mi u drugim okolnostima mogla cak biti i prijatelj. Kamo lepe srece da nisam rodila dete. Da nisam poletela za novcem. Na selu, u trosnoj kucici sa roditeljima i sestrom bila sam srecnija, nego u svom ovom bogatstvu.

I znam da ako ikada ona devojka odluci da bude sa njim, od mene nece ostati nista. Osecala sam dok se pored mene zaljubljivao u druge devojke, ali ovaj put je drugacije. On nju voli, opsednut je njom. I bez obzira sto ja to sve znam, ja njega volim. I zelim da budem sa njim. Pre par dana mi je bez povoda kupio BMW x6. I kad se provozam po gradu, svi pomisle kako sam savrseno srecna, a niko ne zna da iznutra ovako mlada venem.

0 komentari:

Objavi komentar