08. 05. 2018.

BOŽE… Poslala sam poruku mami obzirom da mi danima smrdi nakako po pokvarenoj ribi… Tražila savjet, a onda BUUM, neviđen ŠOK!


Juče sam doživjela nevjerovatan šok… Već danima imam problema sa neugodnim mirisom od TAMO DOLE… zbog toga sam skroz pala psihički, bukvalno me blam da vodim ljubav sa mojim mužom.

Mislila sam proći će, ali ništa, sve je gore. Pokušala sam tražiti savjet od mame, a onda BUUM, dobijem odgovor od mog muža.


Pogrešno poslala poruku i umjesto da poruku dobije MAMA, dobio je MANE, moj muž, ali ubrzo se ispostavilo da je možda tako i bolje.












Natjerao me da odem ljekaru i za par dana ću biti kao nova, a najgore od svega ili najbolje njemu to nikako i ne smeta, VOLI RIBICE i sve što nose sa sobom, ak razumijete 🙂 <3

3 komentara:

  1. MOĆNI ČAROPIS KOJI JE VRATIO MOG MUŽ U MOJ ŽIVOT NAKON DA ME OSTAVIO DR WALE WHATSAPP/VIBER : +2347054019402 ILI PREKO E-MAIL DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Pozdrav moji prijatelji, želim upotrijebiti ovaj medij da zahvalim DR WALE-u jer je vratio mog muža. moj muž me ostavio zbog svoje bivše djevojke koju je imao prije nego što me je oženio to je teška situacija za mene nazvala sam ga i molila ga da se vrati on je odbio rekao je da me više ne voli Pokušao sam na sve moguće načine da ga vratim sve je bilo uzalud sam rekla svojoj prijateljici o tome i ona mi je dala kontakt s DR WALE-om, a ja sam mu WhatsApp rekla i rekao mu svoj problem, a on mi je rekao što da radim i ja sam to učinila, a on je bacio ljubavnu čaroliju koja je vratila muža za nekoliko tjedana. Ako trebate pomoć da se vratite zajedno s bivšim, razgovarajte s DR WALE-om putem WhatsAppa/Vibera: +2347054019402 ili drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Rado bih vam svima rekla da sam uspjela okončati problem razvoda i obnoviti svoj brak, ne znam što je spopalo mog muža da je podnosio zahtjev za razvod, pokušala sam ga odgovoriti od toga, ali nije me poslušao, nisam imao drugu opciju nego potražiti pomoć gdje god sam se mogao sjetiti i otišao sam toliko da kontaktiram dr. Ajayija i sada mi je drago što sam od njega zatražio pomoć. Jer da nije bilo dr. Ajayija, ne znam što bi bilo s mojim brakom, jer sam voljela svog muža i nisam mogla podnijeti da ga izgubim. Čarolija je djelovala poput magije, moj se muž promijenio i počeo pokazivati ljubav umjesto razvoda koji je planirao. Presretna sam što mi je sada sve na svom mjestu. Rado bih preporučio dr. Ajayija svima koji imaju probleme u braku i žele tome stati na kraj. Ako trebate pomoć pravog bacača čarolija, kontaktirajte Dr Ajayija na Whatsapp / Viber : +2347084887094 ili e-mail : drajayi1990@gmail.com, vjerujem da vas neće iznevjeriti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Primijetila sam da me moj muž vara i da više nije predan našem braku. Kad sam ga pitala u čemu je problem, rekao mi je da nije sretan i da traži razvod. To me razbilo na komadiće jer je on bio jedini muškarac s kojim sam ikada bila. Tražio sam nešto na internetu kad sam vidio članak kako je dr. Ilekhojie pomogao tolikom broju ljudi u sličnoj situaciji poput moje, odmah sam ga kontaktirao i rekao mu za svoj problem.
    Obavio je konzultacije i obavio ritual pomirenja. Sve što je tražio od mene, učinila sam iz potpunog povjerenja prema njemu i za točno 3 dana, moj muž se vratio kući s posla i tražio da potpuno zaboravim na razvod i želi da se saberemo i da naš brak funkcionira . Sve je prošlo dobro zahvaljujući intervenciji dr. Ilekhojie. Ljubazno stupite u kontakt s njim ako imate problema u braku ili vezi. Broj telefona/Whatsapp +2348147400259 ili putem njegove e-pošte: gethelp05@gmail.com

    OdgovoriIzbriši