Marketing


Mojamalakuhinjica.com je informativni portal koji mjesečno posjeti preko 4 miliona korisnika. Dnevno sajt broji preko 60 hiljada unikatnih posjetitelja, te preko 130 hiljada pregleda stranice. Posjetioci portala su sa područja Balkana, i to najviše iz Srbije i Bosne i Hercegovine, zatim Hrvatske, Njemačke i Makedonije. Ovaj sajt spada u kategoriju kulinarskih/idejnih sajtova koji svojim svakodnevnim čitaocima pruža raznorazne savjete, ideje ili recepte u kojima će uživati.

Reklamiranje na sajtu u vidu reklamnih bannera u člancima i na naslovnoj (desktop i mobilna verzija sajta) se zakupljuje po danu/sedmici/mjesecu. Cijene su izuzetno povoljne uzimajući u obzir posjećenost portala. Reklame su raspoređene kako bi mogle što bolje privući pažnju čitaoca, a da ne ometa normalno funkcionisanje portala.

Osim reklamiranja na sajtu, u ponudi je i reklamiranje na facebook stranicama čiji je sadržaj usmjeren ka auditorijumu koji prati najkorisnije savjete ili pak kulinarske specijalitete. Reklamiranje se može naručiti pojedinačno za svaku stranicu iz ponude, ili paket koji uključuje reklamiranje na svim stranicama 5 puta dnevno. Reach na stranicama se razlikuje u zavisnosti od veličine stranice, stoga se i cijene razlikuju. Najučinkovitije su reklame u vidu fotografija, nagradnih igri, ili pak sponzorisanih članaka.

KONTAKT INFORMACIJE:


E-MAIL: marketing@mojamalakuhinjica.com

BROJ TELEFONA: +387603063303

ADRESA: Sarajevo, Bosna i Hercegovina


0 komentari:

Objavi komentar