19. 06. 2018.

Kako da vam cijela kuća zamiriše od klima uređaja: Ovaj trik oduševljava svakoga ko proba!



Vrući dani nezamislivi su bez klima uređaja. Rashlađuju privatni i radni prostor omogućavajući nam da dnevne aktivnosti prođu lakše, a san traje duže i bez prekida.


Ali osim što vam raslađuju vazduh, klime mogu i da ga namirišu i pročiste! Kako bi prostor u kojem boravite tokom ljetnjih mjeseci bio ispunjen mirisom i bez mirisnih svijeća ili aparata na struju, možete da iskoristite klima-uređaj.

Postupak je vrlo jednostavan, jer vam treba samo komadić papirnog ubrusa i eterično ulje. Kako uz klima uređaj ispuniti dom omiljenim mirisom iz prirode? Ispod krilca kroz koja struji hladni vazduh na uređaju, uz pomoć samoljepljive trake zalijepite komadić papirnog ubrusa, koji ste nakapali omiljenim eteričnim uljem.

Strujanjem vazduha, i mirisne note će se širiti prostorijom. Možete izabrati miris po želji, a ukoliko želite da doprinesete opuštenoj atmoferi, izaberite eterično ulje lavande. Vazduh će pročistiti eukaliptus i ljuta nana, dok će sva citrusna ulja, kao i miris ruže doprinijeti podizanju raspoloženja.

0 komentari:

Objavi komentar