17. 06. 2018.

SLOBA SLOMLJEN: “Išao sam srcem…” priznao kako se oseća zbog TUČE sa Kijom, a ONO što je dodao o Luni ŠOKIRAĆE VAS


S obzirom na to da su Kristina Kockar i Slobodan Radanović tokom jučerašnjeg dana imali žestoku raspravu kada je Kija insistirala da pevač prizna da su se njih dvoje poljubili iza “Škode” su jedno drugom uputili teške reči, bilo je mnogo suza, a uprkos svemu tome njih dvoje nisu rešili svoje nesuglasice. Drvo mudrosti je pozvalo Slobu u Rajski vrt da bi saznalo kako se on oseća nakon svađe sa svojom suprugom.


Eto promenio se meni život, promenio se Kristini život, ja sam tako želeo, ona nije, ja sam svesno to želeo. Sada se ispostavilo… Ja nisam besan ni na nju, besan sam što je došlo do tog trenutka, obračuna, ne znam kako da objasnim, baš mi je krivo zbog toga – rekao je Sloba i prepričao svađu.
Nakon ovoga Drvo je bilo znatiželjno u kakvim odnosima su on i bivša devojka Luna Đogani i kakva osećanja gaji prema njoj.


– Mnogo me je pogodilo to što je rekla da se ja sladim njenoj nesreći, da sam ja želeo da takve stvari mi postavljaju neki zid… Nema potrebe da misli da joj želim zlo, uvek sam joj davao najdobronamernije savete, pa i Kristini kada nismo bili u dobrim odnosima… Kada god sam branio i Kristinu i Lunu, branio sam ih srcem, branio sam i neke manje bitne ljude… Malo sam postao ravnodušan prema celokupnoj situaciji… – pričao je pevač.

Sloba se osvrnuo i na to da se on tokom boravka u rijalitiju trudio da pokaže svoj talenat i dobre osobine, ali mu teško pada to što ga i Kija i Luna osuđuju za sve što je učinio.


– Bile su zaslepljene onime što sam ja uradio, ali sam se trudio da budem dobar čovek, ali naravno i ja sam ljudsko biće koje greši. Tada sam mislio da tako treba, šta da kažem – rekao je on.

Drvo je kao i Kristini želelo da ispuni muzičku želju, pa mu je pustilo pesmu “Adio amore”, koju je Sloba prethodnih dana pevušio. Dok je on pevao u dvorištu, to je isto činila i Kija dok je bila u spavaćoj sobi.

0 komentari:

Objavi komentar