21. 06. 2018.

Jako mi je teško, imam 35 godine i preko 10 godina mlađu djevojku. Zajedno smo nekih 3-4 godine i ona mi je prva i jedina, jer ja ne umijem da ...


Jako mi je teško, imam trideset-pet godine i preko deset godina mlađu djevojku. Zajedno smo nekih 3-4 godine i ona mi je prva i jedina, jer ja ne umijem da muvam, stidan sam kako da kažem.

Čak je i naša veza nastala slučajno. Ona još uvijek studira i kad god ja pokrenem temu braka, ona nekako to izbegava, govori da je mlada, želi da proživi, da ima vremena itd. Ja je prilično i finansiram, skoro koliko i njeni roditelji. Bojim se da ne nađe nekog mlađeg i boljeg od mene, pa da me šutne, a ja kakav sam pitanje je da li ću naći drugu, nisam više mlad.

I tako sam počeo da bušim kondome, računam kad joj napravim dete, neće mnogo razmišljati da li da se uda za mene. Međutim, više od godinu dana se “praznim” u nju, ali ništa. Sumnja me počela izjedati, da li ja ne mogu imati djece ili ona.

Zakazao sam sebi pregled, ako ne bude bilo do mene i ako se pokaže da je ona nerodkinja nemam izbora nego da je ostavim i kako tako pokušam da nađem drugu. Kako god bude na žalost gubim 🙁 Znam da nije OK, ali ja moram da osiguram svoju budućnost.

0 komentari:

Objavi komentar