21. 06. 2018.

Imam 34 godine, a moja djevojka samo 18. Zajedno smo već dvije godine i ona me prosto obožava, živi za mene. Njen tata, moj budući tast, me nikada


Imam trideset-četri godine, a moja djevojka samo osamnaest. Zajedno smo već dvije godine i ona me prosto obožava, živi za mene. Njen tata, moj budući tast, me nikada nije prihvatio, ali mora me poštovati zbog svoje mezimice.

On me prosto mrzi i to iz više razloga, a moje godine i to što sam stariji od njegove mezimice skoro duplo su najmanji problem za njega. Za razliku od njega, tašta me prihvatila i to “prihvatila” me mnogo ranije nego sam i poznavao njenu kćerku.

Oni su vrlo bogati i buduća tašta me godinama plaća da spavam sa njom, da joj zadovoljavam intimne potrebe, da budem njen ljubavnik i to me dobro plaća. Moj budući tast je to sve saznao, ali bukvalno je nemoćan jer zbog kćerkine sreće ne smije da reaguje kako bi reagovao.

Malu sam toiko zaludio da je spremna zbog mene sve da učini iskreno, to nam je i bio cilj i moja tašta mi je prije dvije godine predložila da zavedem njenu kćerku kako bismo se osigurali.

0 komentari:

Objavi komentar