21. 06. 2018.

Kija Kockar POBEDNICA "Zadruge", Sloba je snažno GRLIO!



Posle ljute borbe za glavnu nagradu Kija Kockar osvojila je prvo mesto! Dvanaest takmičara našlo se u finalu popularnog rijalitija, a ovu sezonu definitvno je obeležio ljubavni trougao čiji su akteri bili Sloba Radanović, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani.



U trci za pobednika prve "Zadruge" našli su se: Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Sloba Radanović, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Ana Korać, Milan Milošević, Miljana Kulić, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. Nakon preseka, najviše glasova publike imala je Kristina Kija Kockar. Ona je osvojila čak 55,14, dok se Luna našla na drugom mestu sa 21,6 procenata glasova publike.

U samom finalu "Zadruge" našle su se ljute rivalke, Kija Kockar i Luna Đogani. Tri sata posle ponoći zatvoreno je glasanje. Ubedljivih 55.14 procenata glasova osvojila je Kristina Kija Kockar i ona je pobednica "Zadruge". 21,6 procenata osvojila je Luna Đogani i ona je drugoplasirana.


Kiji je među privma čestitala mama Dragica, a nije izostala ni čestitka njenog supruga Slobe Radanovića.


Rezultatima pretposlednjeg preseka, Teodora Džehverović je napustila rijaliti i zazuzela treće mesto. Pored toga, i ona je osvojila "škodu". Teodoru je sačekala majka Gordana koja je takođe učestovala u rijalitiju, kao i dečko Anđelo s kojim je započela vezu u rijalitiju.

0 komentari:

Objavi komentar