15. 06. 2018.

POBEDNIK PONOVO IZ BOSNE Anid Ćušić dobio najviše glasova u finalu "Zvezda Granda"



Dobio je preko 34.000 glasova iz svih zemalja koje mogu da glasaju, a malo po proglašenju pobednika po mišljenju gledalaca proglašen je za "definitivnog pobednika".

Nije krio sreću što je, posle preseka glasova publike i žirija, proglašen za pobednika poslednje sezone "Zvezda Granda", a kao nagradu dobio je dve pesme, trofej, auto i spot. U prethodnim sezonama bilo je više pobednika iz Bosne i Hercegovine, te je Anid nastavio ovaj niz.


Iako je u ovoj sezoni bez problema došao do finala, Anid je neslavno prošao u ranijim pokušajima da se probije u istom takmičenju. Konstantni nastupi širom Bosne i Hercegovine, sa bendom u kom je ranije svirao klavijature a sada je samo glavni vokal, očigledno su urodili plodom, tako da je Ćušić znatno napredovao kada je o pevanju reč u protekle dve godine.


Stručni žiri i pevači su glasali, Teodora Toković je dobila najviše bodova, pa je odmah počela da lije suze. Prema ovim glasovima, ona je pobednica stručnog zirija, pa je samim tim dobila pesmu. Čestitke još jednom Anidu, i sretno u daljoj karijeri.

0 komentari:

Objavi komentar