20. 06. 2018.

Šta će CECA da kaže na ovo? Evo KAKVU HALJINU ĆE VEČERAS U FINALU “Zadruge” nositi Kija Kockar!Večeras se održava finale “Zadruge”, tako da će učesnici rijalitija nakon devet i po meseci konačno napustiti imanje u Šimanovcima. Za jednog od glavnih favorita za pobedu važi Kija Kockar, supruga Slobe Radanovića, koja je postala deo rijalitija dva meseca nakon početka,

budući da se odlučila na ulazak kada ju je suprug javno prevario sa Lunom Đogani, kao i zbog toga što je dobila honorar od neverovatnih 80.000 evra, što je za 30.000 evra više od glavne nagrade.

Kako je finale samo po sebi velika stvar za sve zadrugare, njima su već od strane porodica poslate odevne kombinacije koje će poneti u večeri u kojoj ih gleda rekordan broj ljudi, a Kijina haljina je privukla veliku pažnju obožavalaca folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, reč je o haljini sa potpisom Meline Džinović koju je Ceca nosila prošle godine na promociji spota za pesmu “Anđeo drugog reda”. Kako je folk diva već javno podržala Kockarevu, nema sumnje da joj neće smetati to što će i stjuardesa poneti ovaj odevni komad.

0 komentari:

Objavi komentar