21. 06. 2018.

UPRAVO SAM SE RASTALA SA MUŽEM ZBOG SVEKRA I SVEKRVE. SVAĐE SU POČELE KADA SMO PRIMETILI DA NESTAJU DUKATI I ZLAT, NARAVNO ODMAH JE SUMNJA BILA ...

 

Upravo sam se rastala sa mužem zbog svekra i svekrve. Svadje su počele kada smo primetili da nedostaju dukati i zlato, naravno odmah je sumnja bila na mene a ja kako bih dokazala da nisam kriva saznajem da je svekrva našla nekog ljubavnika preko interneta i da je sav novac slala njemu.

Taj njen ljubavnik je izmislio da ga žena ostavila u kreditima, kako nema od čega da hrani decu itd a mojoj svekrvi se srce cepalo zbog toga i davala mu novac, a zauzvrat bi on pričao da je voli što je njoj bilo dovoljno da joj srce zaigra zbog njega.

U tom periodu sam trpela vredjanja i ponižavanja svekra što je muž u potpunosti odobravao sve dok im nisam rekla istinu koju krije svekrva. A kad je moj muž video tog čoveka na internetu on je odmah rekao da ga zna i da je to lažan profil od njihovog kuma.

Svekrva ne zna šta će od sramote, počela je plakati iz besa što je prevarena i namagarčena a ja sam se jednostavno spakovala i otišla kući. Jednostavno ne mogu da predjem preko toga što su me optužili da sam lopov, NIKAD IM NEĆU MOĆI OPROSTITI.

0 komentari:

Objavi komentar