21. 06. 2018.

SVADBA KOJU JE PRATIO CELI BALKAN! PRIJA I FILIP zakleli se pred BOGOM na večnu ljubav! Mladoženja preneo mladu preko praga!



Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izgovorili su danas subonosno da u crkvi Svetog Vasilija Otroškog. Ceremoniji venčanja u crkvi prisustvovalo je oko stotinjak gostiju, a kumovi su bili košarkaš Miloš Teodosić i Aco Pejović.  Mladoženjin otac Boba Živojinović bio je zadužen za čitavu organizaciju svadbe, a cela za celu dekoraciju se pobrinula firma "Weddings and Events by Svadbena zvona".
Prvi gosti već prostižu u salu gde će se održati glamurozno veselje. Očekuje se da će prisustvovati oko 900 gostiju, koji su stigli sa svih strana sveta.  Mladoženja je preneo preko praga novopečenu mladu.  Mladenci su sačekali da prestane kiša i izašli su iz crkve. Kočijama kojima su došli krenuli su nazad do porodične kuće, gde bi se mlada trebalo presvući u drugu venčanicu.
  Filip i Aleksandra izgovorili su sudbonosno da pred bogom. Oni su se zakleli na večnu ljubav. Najemotivniji je bio mladoženjin otac kojem su oči bile pune suza dok je čestitao mladencima, a potom je čak lepezom hladio par.
Preuzeto sa: https://www.kurir.rs/

0 komentari:

Objavi komentar