20. 06. 2018.

NAPUSTILA SAM MUŽA SA KOJIM IMAM TRI KĆERKE....BILI SMO U BRAKU 17 GODINA....


Napustila sam muža sa kojim imam 3 kćerke… Bili smo u braku 17 godina, ali prošle godine na ljetivanju sam upoznala momka koji je skoro 20 godina mlađi od mene i tada sam prvi put u životu osjetila ONO NEŠTO. Bila je to ljubav na prvi pogled, kako sa moje tako i sa njegove strane. 

On je bio sa roditlejima… ima devetnaest godina, ali bez obzira na sve uspjevali smo tih deset dana redovno da se “viđamo”. Jedanput dok me muž čekao u holu, ja i on smo imali nezaboravni “čin ljubavi” u WC-u… Na sreću iz istog grada smo i nakon ljetovanja smo nastavili da se viđamo, a prije mjesec dana sam definitivno ostavila muža nakon što je moj muž zatekao nas dvoje u bračnom krevetu.

Pobijesnio je i krenuo da me udari, ali dobio je takve baine od mog momčića da je bilo milina gledati sve to. Da neko ne pomisli da sam ja u cijeloj priči neka zla i loša osoba. Nije to bilo prvi puta je je digao ruku na mene, tačnije dešavalo se to vrlo često… trpila sam i trpila, u početku zbog “ljubavi” koja to zapravo i nije bila, kasnije zbog kćerkica.

Možda bi tako bilo još dugo godina da nisam upoznala ovu božanstvenu osobu. Ima samo devetnaest, uskoro dvadeset i razlika jeste skoro duplo, svjesna sam da će nas društvo, grad rodbina prijatelji … SVI da osuđuju, pogotovo mene jer sam “rasturila” brak, ostavila djecu, ali vjerujte toliko se volimo da mi nije bitno ničije mišljenje, ništa mi nije bitno, jer kada sam pored njega, u njegovom zagrljaju, kada me poljubi, ja sam na ovom svijetu sam sa njim… kao da samo na nekom oblaku.

Opet kažem sa njim sam osjetila ONO NEŠTO BOŽANSTVENO i to nešto traje već duže od pola godine i SVE JE JAČE. Ljepših mi je ovih sedam mjeseci života nego sve godine koje sam provela u KAVEZU sa mužom i djecom. Takva smo sredina i znam da će me mnogi pljuvati, ali BAŠ ME BRIGA… MOJU SREĆU NIKO I NIŠTA NE MOŽE UNIŠTITI!


0 komentari:

Objavi komentar