18. 06. 2018.

Reagovala sam kao i svaka druga prevrena djevojka rekla sam Ne, ja nemogu dalje…


Reagovala sam kao i svaka druga prevrena djevojka rekla sam Ne, ja nemogu dalje ovde je kraj on je rekao Ok ja te necu ubjedjivat i gnajvit ni zvati. 

Ali opet prvo jutro posle toga sam ocekivala njegov poziv ,kao i svako jutro probudila sam se u pola pet telefon u ruke htjela sam ga zvati ,htjela sam ga probudit ali nisam mogla moj ponos je bio jaci od svega!!Sjedila sam u polu mracnoj sobi ocekivala da ce on mene nazvati. Pojacala sam zvuk telefona na najjace plasila sam se da ce me mozda zvati a ja necu cuti ,,

primakla sam telefon tako blizu ali i to mi nije bilo sigurno uzela sam ga u ruke stavila kraj uha i cekala, ,cekala,,svake dvije sekunde sam prvjeravala jeli moj telefon uredu zasto nezvoni ,,ali telefon njemo cuti ja cekam i cekal sam dva sata da se on smiluje da me nazove !!

!Samo da je to jutro nazevao ja bi mu sve oprostila ,,ja bi ga volila vise nego ikad ali sve to je bio dokaz koliko mu je bilo stalo do mene da me pusti bez borbe teko onako ,kao da mu nista znacila nisam !!!!Eh samo da si to jutro nazvao sve bi bio drugacije.
Preuzeto sa: http://ispovesti.com/

0 komentari:

Objavi komentar