13. 06. 2018.

PRIŠUNJALA SAM SE DO VRATA SPAVAĆE SOBE I PROVIRILA U SOBU GDJE SAM UGLEDALA.....


Imam 18 godina i živim sa roditeljima. Moja mama je ful riba, ima 38 ali se ne razlikuje mnogo od mene iako je MOJA MAMA. Tata je druga prica… Tata ima 51 godinu i… tata mi je, ali je ružan k'o noc, debeo, preko 100 kila i stvarno ne znam kako je i na koji nacin osvojio moju mamu. 

Zanimljivo nikada jedno drugo nisu varali iako realno mama može imati muškarca kojeg god želi…
kosa, grudi, guza… ma ekstra je. Medutim, juce sam se ranije vratila iz škole, nisam imala zadnja dva casa i kada sam ušla u kucu prilicno sam se iznenadila.

Iz spavace sobe mojih roditelja culi su se “cudni” zvukovi koje je proizvodila moja mama. Iznenadila sam se obzirom da je tata prije 3 dana otišao na službeno putovanje. Prišunjala sam se do vrata spavace sobe i provirila u sobu gdje sam ugledala moju mamu... Tri puta sam spavao sam sa bratovom ženom prošle godine…

Godinama su pokušavali da dobiju bebu, ali nije im uspjevalo. Bratova žena je nakon svih ispitivanja otkrila da je ona savršeno zdrava i da je najvjerojatnije problem u mom bratu. Nije imala hrabrosti da mu to kaže, nije žejlela da ga povrijedi jer mom bratu je oduvijek najveci san da postane tata.

Obratila se meni, nije željela da ga prevari sa nekim ko bi to mogao iskoristiti protiv nje i njenog braka, tražila je da spavam sa njom, da joj napravim bebu koja bi imala krv naše porodice, krv mog brata. Bio sam zbunjen, šokiran, ali na kraju sam pristao. Tek iz treceg pokušaja ostala je trudna, juce se porodila i beba neopisivo lici na mog brata, svi mu cestitaju kako je napravio kopiju sebe, što nije toliko ni cudno obzirom da smo jednojajcani blizanci… LICI NA MENE.


2 komentara: