20. 06. 2018.

Ivana iz Života na vagi objavili fotografiju sa Dorianom i bebom… Mnoge zanimalo da li je beba njihova?Pobjednik show-a Život na vagi Dorian i njegova djevojka Ivana, takođe učesnica pomenutog show-a za razliku od nekih svojih kolega nakon završetka Života na vagi nisu ušli u slične projekte.

Te stoga ono što se dešava u njihovim životima, kako napreduju u svojoj borbi sa kilogramima i kako danas izgledaju mnogim njihovim fanovima je poprilična nepoznanica. Zanimljiva situacija nedavno se dogodila kada je ovaj prelijepi par u pitanju.

Naime Ivana je objavila fotografiju očigledeno sa krštenja nećaka, što je uz fotografiju i navela kroz dva hashtaga, a mnogi ne čitajući iste su odma navalili pitanjima da li je beba njihova. Nakon par pitanja Ivana je samo kratko navela da piše da je mali nećak.

Ovim putem želimo sretno krštenje malom nećaku, a ono što se može zaključiti je da Dorian i Ivana izgledaju zaista predivno i očigledno bez obzira što se nisu toliko eksponirali i na neki način “hvalili” svojim rezultatima Dorian i Ivana i dalje vrijedno rade i treniraju. ZAISTA SE PREDIVAN PAR.

0 komentari:

Objavi komentar