12. 06. 2018.

VEĆ 4 GODINE SE ZABAVLJAM SA OŽENJEM MUŠKARCEM KOJI JE 17 GODINA....


Već četri godine se zabavljam sa oženjenim muškarcom koji je  sedamnaest  godina stariji od mene. Ja imam dvadeset-tri, a kada smo se upoznali imala sam desetnaest. On mi je prvi i jedini, njemu sam nevinost dala. 

Od početka mi obećava da će ostaviti i ženu i djecu, ima sina i dvije kćerke blizanke, ali evo već četri godine nikako da ih se oslobodi i da bude samo moj. Već sam dva puta bila i trudna, ali morala sam abortirati, jer nije bilo vrijeme.

Toliko ga volim da bih možda i rodila, ali on nije želio. Inače on i ta njegova trenutna porodica žive u Njemačkoj i kako mi je rekao zadnjih tri mjeseca i ne živi sa njima, rekao mi je da čeka papire za razvod i da će konačno biti samo moj, da će me odvesti kod sebe u Berlin. Međutim, juče sam ga vidjela u jednom tržnom centru zajedno sa tom suprugom i djecom, bili su sretni i nasmijani i shvatila sam da me opet laže za razvod.

Jednostavno sam “pukla” , izgubila razum te sam im prišla i rekla ko sam. Njegovoj supruzi sam rekla da se sa njenim mužom viđam već 4 godine i da planiramo budućnost, zamolila sam je da ako ikako ima srca da se razvede od njega i tako ga učini sretnim čovjekom… stojali su zbunjeni i ona i ON, a onda je on, čovjek za kojeg bih život dala, čovjek zbog kojeg sam se više puta posvađala i sa rođenim ocom rekao: IZVINI DA LI SE MI POZNAJEMO… SIGURNO STE POGRIJEŠILI MLADA DAMO… i pogledao me onim pogledom manijaka, pogledom nakon kojeg slijedi šamar ili više njih, znam to jer sam više puta to prošla.

Kroz mene je prošao kao neki strah, postala sam svjesna šta sam uradila te sam im se izvinula na ometanju i rekla da radim za jedan časopis neko istraživanje. Namijali su se i nastavili obilaziti radnje. Ubrzo sam dobila poruku od njega da sam mnogo pogriješila i da se pripremim za DOBRE BATINE jer sam ga dovela u jako nezgodnu situaciju. Danas treba da se nađemo u hotelu i mnogo se plašim, mislim ne plašim se batina, to sam navikla, to je trenutna bol, plašim se da me ne ostavi, jednostavno ne bih mogla da zamislim da živim bez njega.


0 komentari:

Objavi komentar