12. 06. 2018.

ISTOPITE SALO: Sa ovom dijetom ćete izgubiti 10 kg za 7 dana!


Koliko puta ste hodali ispred ogledala i uhvatili sebe kako razmišljate o tome da ste debeli, a nikako da se pokrenete i uradite nešto za sebe.. Ljeto je sve bliže, a vi ne možete navući ni uske pantalone i stalno se osjećate tužno jer niste fit. A kako ćete se tek osjećati kad budete morali obući kupaći kostim. 


Bilo koji da je vaš razlog zbog kojeg ne možete da mršavite ili samo ne želite da se natjerate da krenete sa dijetom ili vježbom, vrijeme je da izgubite deset kilograma za sedam dana. A evo i kako. Izgledat ćete mršavije, a i vratit će vam se samopouzdanje, a i vaše tijelo će biti zdravije.
NAPOMENA: Prestanite jesti bijelo brašno.U ovo ubrajamo pastu, hljeb, rižu, kolače. Samo im recite ne! Bijelo brašno nakuplja salo u vašem stomaku lako se probavlja, pa od njega prije ogladnite. Jednostavno, ono vas deblja.

UMJESTO DA SE PREJEDATE, PROBAJTE OVAJ NAČIN ISHRANE:
PLAN DIJETE
1. dan – voće (samo ne banana), nezaslađen čaj, kafa, prirodni sok, voda
2. dan – bareno povrće (preporučuje se lisnato zeleno povrće), nezaslađen čaj, kafa, prirodni sok, voda
3. dan – kombinacija voća i povrća (osim pečenog krompira), nezaslađen čaj, kafa,prirodni sok, voda
4. dan – banane i obrano mlijeko, nezaslađen čaj, kafa, prirodni sok, 2 litra vode

5. dan – odrezak kuhanog belog mesa ili pečenog, posoljena riba uz salatu sa malo maslinovog ulja,        nezaslađen čaj, kafa, sok, 2 litra vode
6. dan – povrće (bez pečenog krompira) i meso (junetina i jagnjetina), nezaslađen čaj, kafa, prirodni sok, 2 litra vode
7. dan – integralna riža, voće i povrće, nezaslađen čaj, kafa, prirodni sok,  2 litra vode
NAPOMENA:
Ako želite da pokušate ovu ili bilo koju drugu vrstu dijete, prethodno je važno da posjetite nutricionistu ili ljekara kako biste znali da li ova vrsta jelovnika odgovara vašem organizmu.

0 komentari:

Objavi komentar