17. 06. 2018.

SPAVALA SAM SA ŠEFOM JER MI JE PRIJETIO DA ĆE MI DATI OTKAZ


Spavala sam sa šefom jer mi je pretio da će mi dati otkaz. Mom mužu ništa nisam rekla da ga ne uznemiravam sa glupostima.Parola snadji se, ili da skinem gaće ili da se svađam sa mužom kako ništa ne radim… jedva sam i taj posao dobila još da sam ostala bez njega, ostala bi bez muža.

Moj muž je nezaposlen, izdržavam ga. Provodi vreme po kafanama sa društvom. Ja imam svoje radno vreme nekad ostanem preko vremena jer muž sve pare popije, nemamo para do kraj meseca. Plaćamo kiriju ne ostane nam ništa,teško živimo….Kad sam išla u osnovnu školu bio je jako popularan crtać Pokemoni. U to vreme izašao je i album sa sličicama i svi smo u školi počeli da ih sakupljamo.

Kako je seoska škola bila u pitanju a selo sa samo jednom prodavnicom svi smo tu nabavljali sličice. Tada je u prodavnici radio jedan dečko od nekih 26 godina koji je uvek insistirao da nam on pažljivo otvori kesice i tražio nam da mu dajemo duplikate.Vremenom su kesice koje smo kupovali bivale otvorene a sve se teže mogla dobiti nova sličica.

Mi smo tada bili mali da bismo shvatili kako nas je varao i prodavao nam naše duplikate u otvorenim kesicama. Godinama kasnije taj isti lik, sada već u četrdesetim, i dalje neoženjen, narodski rečeno bez kučeta i mačeta. Nek mi Bog oprosti, ali kao da je kažnjen jer je varao i na neki način krao od dece.
Preuzeto sa: komicnistatusi.rs

0 komentari:

Objavi komentar