20. 06. 2018.

TRI PUTA SAM SPAVAO SA BRATOVOM ŽENOM...ONI SU GODINAMA POKUŠAVALI DA DOBIJU BEBU..


Tri puta sam spavao sam sa bratovom ženom prošle godine… Godinama su pokušavali da dobiju bebu, ali nije im uspjevalo. Bratova žena je nakon svih ispitivanja otkrila da je ona savršeno zdrava i da je najvjerojatnije problem u mom bratu.

Nije imala hrabrosti da mu to kaže, nije žejlela da ga povrijedi jer mom bratu je oduvijek najveći san da postane tata. Obratila se meni, nije željela da ga prevari sa nekim ko bi to mogao iskoristiti protiv nje i njenog braka, tražila je da spavam sa njom, da joj napravim bebu koja bi imala krv naše porodice, krv mog brata.

Bio sam zbunjen, šokiran, ali na kraju sam pristao. Tek iz trećeg pokušaja ostala je trudna, juče se porodila i beba neopisivo liči na mog brata, svi mu čestitaju kako je napravio kopiju sebe, što nije toliko ni čudno obzirom da smo jednojajčani blizanci. LIČI NA MENE, ali to je manje bitno.

Bitno je da je beba zdrava i živa, a moj brat trenutno najsretniji čovjek na svijetu. Možda je sve ovo što smo bratova žena i ja  uradil za mnoge bolesno i uvrnuto do bola, ali ako gledamo konačan rezultat, sreću i zadovoljstvo koje smo proizveli… isplatilo se vjerujte mi na riječ!


0 komentari:

Objavi komentar