08. 06. 2018.

20 godina sam u braku i do juče sam mislila da imam idealan brak, idealnog muža i da sam prava sretnica… Komšija je muža nešto hino trebao tako da


20 godina sam u braku i do juče sam mislila da imam idealan brak, idealnog muža i da sam prava sretnica… Komšija je muža nešto hino trebao tako da mu je laptop ostao upaljen. 

Nisam ljubomorna i nikada ga nisam provjeravala, ali u tom trenutku, nedugo nakon što je on izašao začuo se zvuk nove poruke i čisto iz radoznalosti da vidim ko mu se javlja prišla sam laptopu i otvorila poruke.

Bila je to naša zajednička prijateljica, žena preko koje smo se i upoznali, a kada sam vidjela da pita za mene počela sam da se dopisujem sa njom. Međutim nisam ni slutila na šta će sve da izađe. Dok sam se kuckala sa njom počela sam da rolam stara dopisivanja i tada je zapravo uslijedio šok za mene.

Uočila sam da se moj muž dopisuje sa prijateljicom naše kćerke i to dopisivanje je bilo puno bolesnih i vulgarnih izraza, a u jednoj od njenih poruka stojalo je da je oduševljena predhodnim danom, jer je kako kaže konačno osjetila šta znači biti žena. Ne znam šta da radim… toliko sam užna da bih najradije ovog trenutka da umrem… ODVRATNO SE OSJEĆAM 🙁


0 komentari:

Objavi komentar