08. 06. 2018.

Mnogi me smatraju sponzorušom, ali ja se tako ne osjećam. Istina je da sam se odala zbog suprugovog novca i ...


Mnogi me smatraju sponzorušom, ali ja se tako ne osjećam. Istina je da sam se odala zbog suprugovog novca i bogatstva koje ima njegova porodica, odnosno željela sam da imam lijep i bezbrižan život, ali nije da ga nisam voljela.

Bila sam spreman život provesti pored njega, ali moj suprug je svakim danom sve više sumnjao u mene, iako je bogat niema samopouzdanje, nikada nije mogao da povjeruje da je neko poput mene, neko ko može imati kojeg god muškarca poželi izabrao njega, da ne pretjeram RUŽNOG… ali jesam! Svaki dan je bio sve teži.

Nakon tri i po godine braka sam otišla kod najboljeg advokata i podnijela zahtjev za razvod, jednostavno nisam mogla više da izdržim. Proces je trajao skoro godinu dana, ali na kraju sam uspjela da se odvojim od čovjeka koji u sve sumnja i koji pored svog bogatstva ne zna biti sretan.

Iz braka sam trebala izaći sa 500.000 eura na bankovnom računu, kao pola od onoga što smo u braku stekli, ali ja sam dobila samo 250.000 eura. Iako znam da mi je trebalo pripasti sigorno duplo više… nisam se žalila jer kako sam rekla nisam sponzoruša i novac kao novac me ne interesuje, već sam željela imati lijep i bezbrižan život. A na kraju krajeva ovo smo zajedno stekli dok smo bili u braku.

0 komentari:

Objavi komentar