12. 06. 2018.

Sinanova smrt ih opet zbližila: Pomirili se Dragana i Mile, a evo zašto nisu pričali 9 godina!


Dženazi Sinana Sakića u Loznici prisustvovale su brojne estradne zvijezde, a posljednji pozdrav svom velikom prijatelju i kolegi došli su da odaju i Dragana Mirković i Mile Kitić.

Dragana i Mile su nekada zajedno sa Sinanom i ostalim pjevačima činili čuveni “Južni vetar”, te su na ukop i došli okupljeni u istom sastavu. Kao što je poznato, Dragana i Mile godinama nisu razgovarali, a smrt dragog im prijatelja i kolege, legendarnog Sinana, ponovo ih je zbližila. Mile Kitić 2009. godine napravio je solistički koncert u beogradskoj Areni, i baš od tada prekinuo je svaki kontakt sa koleginicom Draganom Mirković.
Mile je tada rekao da je razlog zbog kog ne pričaju taj što je Dragana eskivirala dolazak na koncert, dok je, sa druge strane, Mirkovićeva poslala javno saopštenje u kojem je tada navela da je Kitić na koncert jeste zvao, ali ne kao gosta na bini već kao gosta u publici. “Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama ja privatna stvar. Vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala jer je rekla da će biti gost, a onda da ne može.
Onda je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cijela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se bio naljutio malo”, rekao je Mile za “Glamur”. Podsjetimo, Draganino saopštenje iz 2009. godine izgledalo je ovako: “Sa Miletom sam se srela u Sloveniji prije otprilike mjesec dana i tom prilikom me je pitao da ga moja DM televizija medijski podrži, što sam ja objeručke prihvatila, onako kolegijalno, bez ikakvog interesa i nadoknade. Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mjesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog svojih privatnih obaveza ne mogu da dođem.
Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao dio nekadašnjeg “Južnog vetra”. On je morao da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču”, rekla je Dragana naglasivši da ju je Mile uvrijedio time što je kao slogan za koncert stavio naziv pjesme “Jači nego ikad”, a nije je ni pitao da li može. “Ružno je što je ceijeli svoj koncert nazvao po mojoj pjesmi. Trebalo je da me pita, jer to osnovno vaspitanje nalaže. Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gdje me nisu ni zvali”, zaključila je tada Dragana.


0 komentari:

Objavi komentar