11. 06. 2018.

OŽENIO SAM SE PRIJE MJESEC DANA....MOJI SU GOVORILI DA ZASLUŽUJEM BOLJU OD MATORE....


Oženio sam se prije mjesec dana. Moji su bili protiv toga, govorili su mi da zaslužujem bolju od matore raspuštenice. 


Moja voljena je šesr godina starija i ima sina iz prvog braka, ali meni to ne smeta, jer je savršena osoba, najbolja žena koju sam upoznao, NAJBOLJA, pri tome računam i moju mamu koja me rodila i odhranila. Nisam moji roditeljima dozvolio da me spriječe da oženim ljubav mog života, imam devetnaest godina i niko ništa nemože da mi zabrani, svoj sa čovjek.

Međutim nisam očekivao da će moji roditelji nakon toga biti toliko brutalni. Isti dan nakon što sam se vjenčao moji roditelji na facebooku su me se javno odrekli, zabranili su mi bilo kakav pristup porodičnoj kući, mojoj sobi, dvorištu. Sve moje stvari su vjerovali ili ne zapalil, znači sve, odjeću, obuću, sve uspomene. Taj dan kada sam se vjenčao bukvalno sam izgubio sve ono što sam imao do tada, ali dobio sam nju, moju ljubav.

Njenog sina kojeg volim kao da je moj i sve kada saberem i oduzmem protekli mjesec mi je najbolji u mom životu, još da su nas moji roditelji podržali, bio bi ovo savršen mjesec. Međutim iskreno ne opterećujem se mnogo njima, jer oni su se mene odrekli, ne ja njih i ako nekoga treba da peče savjest to su onda moji roditelji, a ne ja,kada ne dobiješ podršku od svojih najbližih od koga drugog i očekivati!

0 komentari:

Objavi komentar