08. 06. 2018.

Imam 24 godine i već 3 puta sam se porodila, svaki puta sam bila na granici života i smrti jer sam sva 3 puta rodila carskim


Imam dvadeset-četri godine i već tri puta sam se porodila, svaki puta sam bila na granici života i smrti jer sam sva tri puta rodila carskim rezom. 

Rodila sam 3 zdrave djevojčice i ja sam sretna, ali muž ne, često kaže da još uvijek nema djece, jer muško je dijete, a curice su… curice i ništa više po njemu. Nakon drugog porođaja ginekolog mi je proeporučio da se više ne bi trebala porađati.

Ali već sam rodila i treći put i već sam trudna četvrti put, treći  mjesec trudnoće. Muž mi je rekao da ću rađati dok ne rodijem nasljednika, tj sina… Danas sam išla kod ginekologa da mi kaže kojeg je pola beba koju nosim u stomaku i rekao mi je da je ponovo curica i to 99 %… Kada mi je to rekao totalno sam pala psihički, jer bojim se onoga što uskoro dolazi.

Ukoliko ovaj porođaj i preživim, petu trudnoću, odnonso peti porođaj sigurno neću preživjeti, mnogo se plašim i za svoj život, ali i za živote mojih princeza… ako se meni šta desi ko će se brinuti o njima jer ih ni rođeni otac ne želi. Ne mogu ni da zamislim kakva ih sudbina čeka!


0 komentari:

Objavi komentar