08. 06. 2018.

SLOBA DOBIO PRILIKU DA KAŽE ŠTA MISLI O KIJI I OTVORIO DUŠU.. SAZNAJTE ŠTA JE REKAO, OVO JE VRHUNAC SVEGA!!




U toku žestoke svađe sa Lunom Đogani, Slobodan Radanović bio je ljut na Drvo mudrosti, zato što je smatrao da mu se ono nije dovoljno posvetilo otkako je psihički pao zbog svih dešavanja.

S obzirom na to da Drvce čuje sve šta oni međusobno izgovaraju jedno drugom, pozvalo je Slobu da porazgovaraju o svemu. Ono se zabrinulo da je takmičar ljut na njega, a onda je obrazložio šta je razlog njegovog nerviranja. Nisam ljut na tebe, nego na celu ovu situaciju. Ovde sam sa psihopatama koji su deset puta gore od mene, a koje su našle da meni morališu. Jednostavno, oko svega se stvori pompa, naročito zbog Lune i Milana.

Gospođa Kristina Kockar, Miljana Kulić, Maca Diskrecija, to su osobe koje su moralno gore od mene, a mene su našle. Ovde se 9 meseci komentarišu moja sra*a, a gde su njihova. Većina daje sebi za pravo da me komentariše. Ja sam svestan svega, ali posle devet meseci nemam živaca više zaista - rekao je Sloba. Iako je Drvce zahtevalo da Sloba kaže o čemu se konkretno radi, on je to ipak želeo da ostavi za sebe, jer je shvatio da ga zbog stanja u kom se trenutno nalazi ništa i niko ne zanima.

Sve te osobe ovde imaju svoja sra*a koja su prećutana. Neka svi oni budu sveci, samo da me ostave na miru. Jednostavno, shvatio sam da možda nisam jak za ovo. Neću da dolazim u situaciju gde ću ja da se raspravljam sa moralnim nakazama. Oni su sto puta gori od mene i ja stojim iza toga. Neću da dozvolim da napravim problem, da sebi polomim palac ili ruku - rekao je Sloba.

Drvce je pokušavalo da pretpostavi da li je možda reč o njegovoj bivšoj devojci, a on je na iznenađenje mnogih rekao da mu njeno prisustvo ne predstavlja nikakav problem. Međutim, na pitanje o njegovoj još uvek zakonitoj supruzi Kristini Kockar je i te kako imao odgovor.
Da li i tvoja nervoza ima veze sa Kijom, jer ti je prigovorila za Zadrugoviziju? - pitalo je Drvce. Pa i ne, muči me samo što se ti ljudi nerviraju zbog nekog ko je gori od njih. I naravno da ima veze sa njom. Drvo, sve je okej, kul sam, nastupaću. Nisam ni mislio da ne nastupam - odgovorio je Sloba.

0 komentari:

Objavi komentar