02. 06. 2018.

DIRLJIVA PRIČA O SINANU SAKIĆU KOJU NIKO NIJE ZNAO! On je pomogao našem najvećem pevaču na početku karijere i to se ne zaboravlja…


Pevač Sinan Sakić preminuo je danas nakon borbe sa teškom bolešću. Jedna od najčuvenijih folk pevača Jugoslavije i Srbije rođen je u 13. oktobra 1953. godine u Loznici.


Objavio je 29 albuma. Njegovi najveći hitovi do sada su: „Ej od kad sam se rodio“, „Sudbina me na put šalje“, „Zaljubljen u tebe“, „Izađi na pet minuta“, „Reci sve želje“ i još mnogo drugih pesama. Pesmu „Sabina“ posvetio je svojoj ženi Sabini. Povodom smrti legende narodne muzike, oglasile su se brojne kolege koje saosećaju bol porodice, i koji nikada neće prežaliti pokojnog Sinana.

Jedan od njih je i pevač Saša Matić, koji je ispričao kako mu je sinan pomogao u karijeri: Šaša Matić se na emotivan način oprostio od starijeg kolege. Postoje ljudi kojima nikad ne mogu zaboraviti ono što su učinili za mene kada sam bio na početku karijere. Jedan od njih je i Sinan Sakić, na čijem sam koncertu u sarajevskoj Skenderiji debitovao…

Mnogo me potresla vest o njegovoj smrti. Otišao je najveći estradni emotivac, vanserijski pevač i pre svega ČOVEK… Počivaj u miru LEGENDO. Neka ti je večna slava i hvala za sve. Porodici najiskrenije saučešće – napisao je Saša u opisu slike.

0 komentari:

Objavi komentar