03. 06. 2018.

Dal’ je moguće! Bali Beg i Soraja Vučelić uskoro ZAJEDNO!? Soraja POTVRDILA: “Istina je, ne mogu da vjerujem da…”





Soraja Vučelić dio je velikog projekta i proteklih dana često je u Turskoj u Istanbulu gdje će uskoro početi snimanje filma sa velikim Džengiz Čerkešom.

Međutim iako još snimanje ovog filma nije ni počelo Soraji su se iznenada otvorila još neka vrata kada je turska filmska scena u pitanju. Producenti koji rade na projektu u kojem će se i Soraja pokazati kao glumica trenutno rade i sa Burakom. Ona u Turskoj gotovo svaki dan ima sastanke sa producentima jer su u toku krajnji dogovori o scenariju, a ujedno se sprema i za snimanje koje počinje krajem juna – kaže izvor za magazin VIP i dodaje:

Burak je došao na sastanak, ali su se Soraja i on samo sreli u prolazu u jednoj od prostorija i prošli jedno pored drugog. Ozdživit nije uspio da sakrije iznenađenje kada ju je ugledao, a potom je šaljivo rekao svojim kolegama da bi mu baš takva partnerka dobro došla u nekom filmu, dodao je isti izvot. Da u svemu ima istine potvrdila je i sama Soraja: Istina je, ne mogu da vjerujem da ste za to saznali!

Producent se šalio sa mnom da ću ipak ostati duže u Turskoj nego što smo planirali, jer se Burak raspitivao o meni. Rekao je da bi volio da mu budem partnerka u filmu ili seriji, što je meni simpatično – rekla je kratko Soraja. Da li je moguće i koliko je realno da uskoro u nekoj seriji ili filmu gledamo zajedno na sceni Soraju Vučelić i Bali Bega pokazati će vrijeme, a ako je suditi po izrečenom itekako je moguće. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info

0 komentari:

Objavi komentar