05. 06. 2018.

Od tuge, bola i sramote sam totalno slomljena… Porodila sam se prije 22 dana, rodila prekrasnu djevojčicu, ali danas sam ...



Od tuge, bola i sramote sam totalno slomljena… Porodila sam se prije 22 dana, rodila prekrasnu djevojčicu, ali danas sam izgubila svaku volju za životom …! 

Zaposlena sam u jednoj privatnoj firmi kao pravnica i danas sam morala početi da radim. Nakon samo trii semice direktor me pozvao na posao. Grozno, još se nisam ni oporavila, ali morala sam, muž ne radi i nisam imala izbora.

Kada sam jutros krenula na posao ostavivši bebu sa mužom, srce mi je pucalo od tuge, mislila sam da mi se ništa gore nemože desiti, ali… kada sam došla u firmu, direktor me pozvao u svoju kancelariju i “zamolio” me, u prevodu naredio da se raspremim do pasa jer želi da malo uživa u pogeldu. Zgrozila sam se kada mi je to rekao i tada sam ga pitala da se možda ne šali, a on je na mije pitanje odgovorio pitanjem meni: A DA MOŽDA NE ŽELIŠ OTKAZ?.

Kako da kažem, igrao je na sigurno, znao je da ne mogu rizikovati da ostanem bez posla, jednostavno nisam imala izbora i… šta da pišem, šta se kasnije desilo možete sami zaključiti, mnogo odvratan osjećaj. Najgore od svega, svaki naredni dan me čeka isto. Od sramote cijelo veče muža nisam mogla pogledati u oči, stidi se moje djevojčice kada me pogleda svojim nevinim pogledom, stidim se sama sebe, ali trenutno nemam izbora na žalost.


0 komentari:

Objavi komentar