18. 10. 2019.

Dobila je ogromnu ogrlicu od svog dečka: Shvatila je šta se nalazi unutra tek nakon godinu dana



NEKI MUŠKARCI VOLE DA SE POTRUDE KADA SU U PITANJU NJIHOVE LJEPŠE POLOVINE, JEDAN DEČKO JE ODLUČIO DA IZNENADI SVOJU DJEVOJKU, INAČE, ON SE BAVI KREIRANJE RUČNIH RADOVA, TAKO I NAKITA, PA JE NAŠAO DOMIŠLJAT NAČIN DA ULJEPŠA DAN SVOJOJ DJEVOJCI, ODNOSNO, BOLJE REČENO, CIJELU GODINU.



On je njoj jednu unikatnu ogrlicu poklonio, koja je bila velika, ali ju je ona nosila rado gdje god da bi išla. Poslije godinu dana, dečko je zatražio od svoje djevojke da mu ogrlicuc vrati. Zbog njegovog postupka ona se zbunila, odmah je smislila milion opravdanja za isti, ali nije ni slutila šta će učiniti u narednom periodu on. Njen momak je na dva dijela polomio ogrlicu, njoj nije bilo jasno zbog čega je učinio to, sve dok nije kleknuo, a potom zaprosio.

Ona je vidjela da u ogrlici koju je ona godinu dana nosila oko vrata bio prsten, a da ju je on planirao pitati da se ona uda za njega kada osjeti da je to pravi čas. Situacija koja je rasplakala buduću mladu, koja je pristala odmah, oraspoložila je sve one koji su preko interneta ali i društvenih mreža za ovaj par čuli, gdje se priča proširila jako brzo, pa je postala omiljena i popularna tako.

Možda je još nekim muškarcima ovaj dečko poslužio kao primjer, oni su našli način da priču o prosidbi naprave koja će se generacijama prepričavati. Da li se vama sviđa ovo, da li je ovo po vama romantika prava ili ne? Kažite nam svoje mišljenje o tome, hvala još jednom na praćenju.


0 komentari:

Objavi komentar