10. 10. 2019.

OVAJ JEDNOSTAVAN I GENIJALAN TRIK ĆE VAS OSLOBODITI OD MUHA ZAUVIJEK! (I UNUTRA I NAPOLJU)



Poznata vam je situacija: vi sjedite u dvorištu, imate roštilj uz piće, voće i desert, pokušavate uživati i opustiti se sa prijateljima i obitelji, a onda dosadne mušice dolaze. Idu na vašu hranu, piće, voće, lete okolo čineći taj užasan zvuk i grizu vas za kožu.



Muhe mogu biti prilično neugodne, pa čak i ako ih uspijete držati daleko od vaše kuhinje i spavaće sobe, dosta je teže da ih se oslobodite vani, pogotovo ako je hrana na stolu.
Ali postoji jedan jednostavan trik koji možete učiniti kako bi se oslobodili od muha i zadržali ih dalje od vas zauvijek! Uživajte u svom dvorištu, bez brige o muha. Sada se možete osloboditi od muha prirodno i jeftino.

Čak ćete biti zaprepašteni kada vdite kako odjednom sve nestaju u vrlo kratkom vremenu.

Trebat će vam:

  • Nekoliko jabuka (ovisno o tome koliko je veliko vaše dvorište)
  • klinčić

Uzmite jednu jabuku i zabodite klinčiće u nju. Napraviti istu stvar s ostatkom jabuka. Sada stavite jabuke širom svog dvorišta, posebno oko mjesta gdje obično sjedite. Obavezno staviti neke na stolu. Ovaj jednostavan trik se može također provoditi unutar kuće.

Samo stavite nekolika jabuka na mjesta gdje provodite vrijeme. Pobrinite se za promjenu jabuka kada počnu trunuti. Muhe jednostavno mrze suptilni miris klinčića. Podijelite ovo sa vašim prijateljima i rodbinom kako bi oni saznali za jednostavno i jeftino rješenje za male leteće napasti!

0 komentari:

Objavi komentar