07. 04. 2018.

Oženjen muškarac je ostavio svoju trudnu ljubavnicu. Poslije 9 mjeseci je dobio razglednicu i onesvijestio se kada je pročitao šta piše!


Oženjen muškarac je imao ljubavnicu iz Italije i ta afera je trajala nekoliko godina. Ali jednog dana ona mu reče da je trudna. 

Muškarac nije bio voljan da uništi svoju reputaciju i da prekine dugogodišnji brak, tako da je pitao svoju ljubavnicu da se vrati u Italiju i u tajnosti se porodi u zamenu za veliku sumu novca. Takođe joj je obećao da će obezbediti sredstva za dete do njegove osamnaeste godina. Žena se složila i pitala ga kako će znati da se dete rodilo. Da bi izbegli bilo kakve probleme i publicitet, on joj je rekao da mu pošalje razglednicu na kojoj će pisati “Špagete” kada se beba rodi.

Posle nekog vremena su se rastali i ona se vratila u Italiju. Skoro devet meseci je prošlo…Jedne noći, čovek se vratio kući, žena ga je dočekala sa iznenađenjem u očima: “Dragi“, rekla mu je “Danas smo dobili čudnu razglednicu.” “To je zanimljivo, Odgovorio je. “Daj mi da pogledam“. Žena mu je dala razglednicu i čekala njegovu reakciju.

Čovek je pročitao nekoliko redova, zastao, za tim je prebledeo i onesvestio se. Razglednica je pala na zemlju, a na njoj je pisalo: “Špageti, špageti, špageti, špageti, špageti. Tri porcije sa ćuftama i dve bez. Molim Vas pošaljite još sosa … “ IZVOR: atraktiva.in


0 komentari:

Objavi komentar