28. 04. 2018.

IMALA SAM MOMKA 3 GODINE. OZBILJNA VEZA, ALI SAM SPAVALA SA OCEM MOJE NAJBOLJE DRUGARICE...


Imala sam momka 3 godine. Ozbiljna veza, ali sam spavala sa ocem moje najbolje drugarice kada sam kod nje prenoćila. Stariji gospodin, ali mi se mnogo svidio. 

Znala sam da ne možemo imati ništa više osim toga što se desilo tu noć i uživala sam maksimalno. To uživanje me koštalo, ostala sam trudna. Nisam željela da abortiram, već sam slagala mog momka da je on bio neoprezan i da nosim njegovo dijete. Nije se ljutio, čak mu je bilo drago.

Odma je ponudio da me oženi da smanjimo sramotu. Ubrzo se rodilo zdrava beba, međutim savjest mi nije dala miri, nisam mogla spavati i na kraju sam sve priznala biološkom ocu djeteta, drugaricinom ocu, ali on me naprosto izvrijeđao i doslovno me otjerao iz njihovog stana rekavši da ga ne interesujem.

Ne znam, moj muž voli klinca, daje mu svu ljubav, ali šta da zna da nije njegov, kako bi reagovao, šta bi bilo… Izjeda me sve to, ne znam do kada ću moći svedržati u sebi, ne znam kako dalje, mlada sam a već sam sebi uništila život, jedna noć mi je obilježila cio život.

0 komentari:

Objavi komentar