29. 04. 2018.

DANAS SAM U TRŽNOM CENTRU NA KASI VIDJELA ĆERKU MOJE PRIJATELJICE KAKO KUPUJE....


Danas sam u tržnom centru na kasi kćerku moje najbolje prijateljice koja ima samo 15 godina kako kupuje prezervative. Vjerujte da mi nije bilo dobro, samo 15 godina… 

Pozdravila sam se sa njom, a ona čak nije ni pokušavala da ih sakrije od mene. Bila sam u totalnom šoku. Dugo sam razmišljala šta da uradim i na kraju sam pozvala njenu mamu, moju prijateljicu i sve joj ispričala. Jednostavno nisam mogla da prećutim tako nešto.

Nakon što me prijateljica saslušala, “zahvalila” mi se, a onda mi je rekla kako ja vrlo dobro znam da je njena kćerka već godinu dana u sretnoj vezi i da će se za tog momka i udati kada napuni 18. Slušala sam i nisam mogla da vjerujem šta čujem, ONA ZNA da njena kćerka od 15 godina već radi ONE stvari!

Ne mogu da vjerujem, znamo se od djetinjstva i nikada ne bih rekla za nju da je toliko bolesna. Ustvari znam ja zašto je to tako, taj momak živi u Njemačkoj i nadaju se da će i nju da odvede, što je po meni i bolesnije od ovog sad . Žao mi djevojčice, nevina duša ne zna šta radi.


0 komentari:

Objavi komentar