30. 04. 2018.

PIJETE OVO UJUTRO NA PRAZAN ŽELUDAC: Skinite masne naslage sa KUKOVA, zadnjice i stomaka!


Nutricionisti savetuju da je ovakve napitke najbolje piti na prazan želudac, rano ujutro, jer tako imaju najbolji efekat. 

Čudotvorni napitak za mršavljenje od samo tri sastojka zaludio je internet zajednicu.  Za čaj za mršavljenje koji topi masne naslage i ubrzava metabolizam potrebni su vam samo zeleni čaj, lovorov list i cimet.

Ova tri prirodna sastojka poznati su kao korisni u borbi protiv suvišnih kilograma i kada se odvojeno koriste, a smatra se da su prednosti koje imaju kada se koriste u zajedničkoj kombinaciji, još i veće.

Priprema:

Skuhajte 800 ml vode, pa u nju dodajte tri lista lovora, zatim štapić cimeta ili pola kašičice cimeta u prahu, i u to dodajte jednu veliku kašiku zelenog čaja. Preporuka je da se koristi zeleni čaj u rinfuzu, a ne u kesicama. Ostavite da odstoji 15 minuta, procijedite i napitak je spreman. Pijte ga ujutru, na prazan želudac.

Popijte jednu šoljicu čaja pre doručka i pre jutarnje kafe, sledeću šoljicu poslije doručka, a treću neposredno prije spavanja. Osim toga, kako bi postigli najbolji rezultat malo popravite i ishranu, izbacite slatkiše i povremeno vježbajte. U svakom slučaju, ako i ne izgubite centimetre u struku, bokovima i zadnjici, sigurno ćete izbaciti toksine iz tijela, imati više energije i osjećati se bolje.
Izvor: novi.ba



0 komentari:

Objavi komentar