29. 04. 2018.

GODINAMA GLEDAM KAKO MOJ FREND VARA SVOJU ŽENU ...


Godinama gledam kako moj frend vara svoju ženu na svakom ćošku. S njom sam u međuvremenu postao blizak prijatelj i zaljubio se.

Evo je večeras banula na moja vrata s malim koferom, kaže nema vlaka do sutra popodne. Ide kući roditeljima. Konačno ostavlja budalu nakon 9 godina braka. Ne ide joj se kod kume i prijateljica. Kaže, one su kokoši i neće mi dati da pijem. Eno, sad spava pijana ko deva.

Mislim da je popila skoro dva deca rakije, a inače nikad ne pije. Samo je pila i plakala. Želim je zagrliti i stisnuti se uz nju, ali me strah reakcije.

Ako je došla meni, možda zaista ima nade da me kad se oporavi od svega pogleda drugim očima. Čekao sam da progleda tolike godine, čekat ću još koju ako treba. Sad bar ima nade.
Preuzeto sa: http://ispovesti.com/

1 komentar:

  1. Moj 19-godišnji brak blagoslovljen s troje djece bio je u raspadu jer je moj muž voljeni rekao da je umoran od naše zajednice i da želi razvod bez razloga, znala sam da negdje nešto nije u redu, pa sam otišla potražiti pomoć, nakon 4 mjeseca traganja i mnogih razočaranja od drugih ljudi konačno sam upoznao dr. Ajayija, duhovnog čovjeka kojeg su njegovi bogovi blagoslovili super prirodnom moći rješavanja različitih životnih problema. Objasnila sam mu svoju situaciju i on mi je postavio nekoliko pitanja na koja sam iskreno odgovorila, dr. AJAYI mi je rekao u čemu je problem i rekao mi što treba učiniti, slijedila sam sve njegove upute i nakon tjedan dana moj je muž došao kući nakon dva mjeseca vani i poderao je papir za razvod i danas živimo mirno kod kuće. Ako vas nešto muči u životu i želite brza i pouzdana rješenja obratite se dr. Ajayiju i imat ćete razlog podijeliti svoje svjedočanstvo poput mene. Kontaktirajte Whatsapp: +2347084887094

    OdgovoriIzbriši