26. 04. 2018.

Udala sam se prošle sedmice, UKRALA sam se i mojim roditeljima je to palo jako teško. Tata je dobio srčani udar kada jePokajala sam se… Udala sam se prošle sedmice, UKRALA sam se i mojim roditeljima je to palo jako teško. 

Tata je dobio srčani udar kada je saznao za koga sam se odala, po njemu najveće bijeda i najveća otpad od ljudi u selu, a iz bog toga što imam samo 18 godina. Ja nisam imala mišljenje kao moj tata, moj momak, sada moj muž za mene je sve na svijetu, ali nakon samo 7 dana ja sam skroz promjenila mišljenje.

Roditelji mog muža, moji svekar i svekrva su kako je moj otac i govorio najveća otpad, kuća smrdi da umreš, vode u kući nemaju, sipaju je sa bunara, kupaju se… tačnije ne kupaju se, posuđe je poluprvljavo, mačke i psi žive sa njima u kući.

ODVRATNO, prosto ne mogu ni sekunde da izdržim, pitala sam roditelje, TATU, da se vratim kući, a on mi je rekao da mogu ali samo ako UMREM i to kako bi se uvjerio da me više nema… Molila sam ga, a samo mi je na kraju prekinuo vezu i više mi se i ne javlja. Nemam kud, da mi je ova pamet bila nikada ovo ne bih uradila, ali sad je kasno, ne znam sta da radim. Preuzeto sa: http://sve-za-vas.info


0 komentari:

Objavi komentar