27. 04. 2018.

NJEN RAZVOD UZDRMAO JE CELI BALKAN: Emina Jahović u POTRESNOJ ISPOVESTI otkrila zbog čega je ostavila Mustafu!Emina Jahović pre nekoliko dana došla je iz Istanbula u Beograd zbog poslovnih obaveza, tačnije zbog snimanja novog spota. Već na aerodromu je otvorila dušu nakon što je obavestila javnost da se razvodi od kolege Mustafe Sandala.

"Nije lako, meni je inače život težak. Koliko god izgledalo to ljudima kao da sve ide po loju, ja sam uvek morala više da se trudim oko svega. Dosta sam se istrošila u poslednje vreme i profesionalno i privatno. Prebrodiće se to nekako. Ja sam što se emocija tiče čista i sad sam ponosna što skupila hrabost i snagu", rekla je Emina.

DONELA JE ODLUKU O RAZVODU PRE GODINU I PO DANA: Emina otkrila u kakvim je sada odnosima sa bivšim mužem! Ona je dodala da ostaje da živi u Istanbulu zbog dece i njihovog školovanja. "Ništa se neće promeniti zbog toga što nemam muža", rekla je Emina. Kako kaže nikada se nije svađala sa suprugom, jednostavno je nestala ljubav koja je bila prije.

Prethodni preriod za nju bio je veoma turbulentan, a pre čak godinu i po donela je odluku da se razvede od turske zvezde. "Ne smatram da se porodica srušila, ja ću sa Mustafom biti uvek prijatelj, jer on je jako dobar čovek", rekla je Emina. Izvor: Kurir.rs/Alo/Foto Dragan Kadić0 komentari:

Objavi komentar