27. 04. 2018.

ESTRADA JE OSTALA BEZ JEDNOG VELIKOG UMJETNIKA NA JAVNOJ SCENI. MNOGE KOLEGE I OBOŽAVAOCI SU OSTALI ZATEČENI OVOM ODLUKOM



Estrada je ostala beze jednog velikog umjetnika jer je popularni pjevač Džej Ramadanovski odlučio da se povuče sa scene! 

Autor mnogobrojnih hitova i divnih balada je odlučio da kaže zbogom svojoj karijeri. Nakon više od “dvije decenije” na sceni, popularni pevač Džej je kako kaže teška srca ipak odlučio da se povuče sa scene i “okači mikrofon o klin”.

Neki od njegovih hitova kao što su Nedelja, Nikom nije žao kao meni, Gde ću sad moja ružo, Živote ženo bez morala i mnogi drugi će se pjevati još mnogo mnogo vremena. Kada završi karijeru planira da pomaže ćerki Ani oko odgajanja sinčića Adrijana, dobijenog iz braka sa pjevačem “Adilom”.

Od publike će se oprostiti koncertom u “Kombank” areni.“Trudiću se da cijene budu pristupačne da bi publika posle imala i za autobus za povratak”, a ne da se švercuje – rekao je “Džej” uz smijeh. Mi mu samo možemo poželiti da uživa u zasluženoj mirovin.
 IZVOR – AUTOR – samoexkluzivno.info


0 komentari:

Objavi komentar