29. 04. 2018.

MOJA ŽENA JE BILA UDATA ZA MOG STARIJEG BRATA SKORO 3 GODINE I SA NJIM ..


Moja žena je bila udata za mog starijeg brata skoro 3 godine i sa njim je rodila kćerku. U međuvremenu se zaljubila u mene i shvatila da sam ja taj sa kojim želi provesti cijeli svoj život. 

Odbijao sam je mjesecima iako sam i ja prema njoj imao osjećanja, koja sam u početku prikrivao. Nakon par mjeseci je rekla da će htio ja ili ne ona napustiti mog brata. Razmišljao sam danima i na kraju sam napustio porodicu i sa njom otišao glavom bez obzira u nepoznato!

U dubini duše me je mnogo bolilo što sam izdao i osramotio porodicu, prije svega mog brata, ali generalno sam uživao sa njom. Živjeli smo skoro 6 godina, izrodili troje prelijepe djece, nismo imali problema sa finansijama, sve je bilo fantastično, ali jedno jutro ona je samo nestala, ostavila je i mene i našu djecu.

Sada živim sam, samohrani sam otac i skoro da mi je nemoguće organizovati normalan život, pogotovo jer je ona donosila više novca u našu kuću od mene. Na rubu sam egzistencije. Ne znam šta da radim, kako da unormalim život. Osjećam se kao da sam sasvim sam na ovom svijetu, kao da nemam više nikog.

0 komentari:

Objavi komentar