11. 03. 2018.

ZBOG OVE ŠALE ĆE MU MNOGE ŽENE ZAMJERITI: Evo šta je sad uradio Saša Popović!



Direktor Granda Saša Popović svim svojim pjevačicama savjetuje da vode računa o svom izgledu i da uvijek moraju da budu zgodne, ali u posljednjoj emisiji Zvezda Granda našalio se sa izgledom dvije takmičarke.

Naime, Krisninja i Ivona oduševile su sve u studiju svojim glasovima i žiri im je dao svoje glasove. Koliko su bile dobre i koliko su lijepo pjevale, pokazuje i gest Saše Popovića koji je ustao i zatražio da se slika između njih. "Vi ste toliko slatke da ja moram da se svama slikam", rekao je direktor Granda.

"One su toliko slatke. Stiže grisina u jedan pravi sendvič. Stisnite ga, sad ga stavite! U sendvič", komentarisale su Jelena i Marija. "I ko kaže da pjevačica mora da ima 90-60-90", dodala je voditeljka Sanja Kužet.

"One su toliko slatke da će i Sale javno da prizna da ne treba da smršaju jer su ovako top", rekla je Karreuša; "Zaista ništa nisam rekao. Šta je važno? Važno je da je naš lift atestiran", našalio se Saša Popović, a žiriju se ta konstatacija nimalo nije svidjela. Izvor: http://novi.ba

0 komentari:

Objavi komentar