30. 03. 2018.

ZAVIRITE RASKOŠ I SJAJ Ovako izgleda dom Dragane Mirković u Beču koji vredi DVA MILIONA EVRA!


Dragana Mirković u austrijskoj prestonici sa porodicom, suprugom Tonijem, ćerkom Manuelom i sinom Markom živi preko 16 godina. Tamo su napravili pravi dom po meri, a luksuzni dom vredi DVA miliona evra.

Pevačica je nekoliko puta dosad govorila o ovom velelepnom izdanju koje je uredio njen suprug Toni, a pre nekoliko godina je otkrila da su svoje porodično gnezdo odlučili da opreme luksuznim italijanskim nameštajem koji je veoma efektan.

Nekoliko spavaćih soba, bazen, stepenice koje vode na sprat, kupatilo ukrašeno Svarovski kristalima, sve to je po najnovijim trendovima. Iz dnevne sobe, direktno se izlazi na veliki bazen, u kojem najčešće uživaju njihova deca, dok Dragana ne praktikuje često ovaj vid relaksacije, prenosi "Pink.rs".

U medijima i na društvenim mrežama se već godinama piše o čuvenim Svarovski kristalima kojima je ukrašeno Draganino kupatilo, a pevačica je priznala da je tek kada su uređivali enterijer otkrila da se ovi kristali kojima je najčešće ukrašen nakit koriste i u druge svrhe.


0 komentari:

Objavi komentar