23. 03. 2018.

KOJEG SI DANA ROĐEN, TAKVO BREME NOSIŠ: 5. U MJESECU RAĐAJU SE NAJZADOVOLJNIJI LJUDI, 14. MAŠTOVITI..POGLEDAJTE GDJE STE VI I KAKVI STE.


Pronađite se i provjerite – astrolozi tvrde da je sve ovo istina! Svaki dan u mjesecu ima svoje karakteristike koje utiču na formiranje ličnosti – izbor profesije, ponašanje u društvu, na potajne želje i ambicije, na život udvoje…Ukratko, one određuju sudbinu svakom čovjeku. Provjerite na sopstvenom primjeru koliko je to tačno, prema tumačenju jednog od najpoznatijih astrologa svih vremena, Đordana Bruna, koji je ovo otkrio još u 15. vijeku!

Ako ste rođeni…

1. u mjesecu – Vi ste vođa, imate snažnu volju i volite da idete svojim putem. Teško vas je pridobiti, ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste da to i pokažete. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.
2. u mjesecu – Volite muziku, ritam, ples, imate osjećaja za harmoniju i volite sve lijepe i prefinjene stvari u životu, pa je bavljenje umjetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcjenjujete svoje mogućnosti što može da bude veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.
3. u mjesecu Vi ste među najdarovitijim osobama. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Osim toga, precizni ste. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svijetu. Svi, pa čak i površni znanci u vama odmah prepoznaju prijatelja i osobu na koju mogu da računaju.
4. u mjesecu Vi ste čvrsti, nepokolebljivi, a ponekad i tvrdoglavi i nepopustljivi. Veliki ste radnik, sistematični, lojalni, savjesni i nikad ne odustajete, tako da može da se kaže da je za vas idealan svijet biznisa. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga nerijetko stičete neprijatelje. Vaša emotivna priroda gotovo uvijek je pod kontrolom.
5. u mjesecu – Uživate u svakom minutu života. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš neobuzdani temperament i ambiciju. Sve što vas dovodi pred publiku bilo bi idealno zanimanje. Može da se desi da se smirite mladi, ali vaš partner uvijek mora da bude na oprezu jer vi mrzite ograničenja i sputanost.
6. u mjesecu – Ljubitelj ste porodične atmosfere i vama je neophodan pratilac koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli da date sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji, ukoliko ga školujete, može da vas dovede u sam vrh ove umjetnosti. Međutim, sjajno biste se pokazali i u bilo kojoj oblasti socijalnog rada.

7. u mjesecu – Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvijek težite perfekciji i tragate za najboljim rješenjima. Za vas važi da ne mjerite dva puta već tri prije nego presiječete. Neodoljivo vas privlači nauka, ali i mistika i okultizam. Veoma ste osetljivi i senzibilni i dobro je što uvijek pratite svoja osjećanja.
8. u mjesecu – Rođeni ste za sve poslove. Dobro procjenjujete, znate da balansirate i osoba ste od autoriteta. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspješni, neophodna vam je dobra organizacija u kojoj vaše sklonosti mogu doći do punog izražaja.
9. u mjesecu – Uticaj broja devet na vaš život mogao bi da vam donese česta putovanja, odnosno zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacija bili od velikog značaja za vaš poslovni život. Imate uticaja na ljude i velikodušni ste, ali pazite da zaštitničku energiju ne trošite na pogrešne ljude.
10. u mjesecu – Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato, ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Bilo koja vrsta individualnog djelovanja dobra je za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspješnim. Obavezno razvijajte i svoje umjetničke sklonosti.
11. u mjesecu – Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na ivici izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Uprkos vašoj natprosječnoj inteligenciji, ponekad se prepustite intuiciji da vas vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.
12. u mjesecu – Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Veoma ste praktični i posjedujete određene umjetničke talente, a vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate šta god želite u životu. Ako u ljubavnom životu ili prijateljstvu naiđete na poteškoće, bićete obeshrabreni.

13. u mjesecu – Marljivi ste i radni, imate velike ambicije, pa volite da organizujete druge ljude, koji ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da više iskazujete osjećanja i da razvijate hobije kao što su drvena rezbarija i skulpture.
14. u mjesecu – Razvijenu su vam logika i mašta. Možete da stvarate i da razarate, moć je najjača vaša strana. Privlači vas novo i originalno, promjene i različitosti, rizici i izazovi. Skloni ste pretjeranom eksperimentisanju, pa je preporučljivo da vježbate strpljenje i uravnoteženost da biste uspješno upravljali svojom karijerom.
15. u mjesecu – Najčešče bežite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može da ugrozi vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lijepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što zapravo i jeste. Bili biste uspješni i u oblasti umjetnosti.
16. u mjesecu – Ovo je broj duhovnih vrijednosti. On vas više veže za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju, nego za stvarne životne činjenice. U suštini ste perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke standarde. Potreban vam je porodični dom u kojem ćete biti voljeni, ali i nezavisni.
17. u mjesecu – Vi ne volite ako u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrijednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma je dobar kada su u pitanju finansije – vi nikada nećete biti bez novca. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami, a da detalje prepustite drugima.
18. u mjesecu – Posjedujete izraženu emocionalnost koja vas privlači muzici, a s druge strane, veoma ste kritični i zahtjevni. Za vas su kao stvorene profesije kritičara i pisca. Inače, proživjećete život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.

19. u mjesecu – Vi ste po svemu rođeni ekstremista. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a s druge strane, karakterišu vas zapanjujući izvori imaginacije kojima uspijevate da riješite teškoće. Pažljivo birajteg životnog saputnika, jer vaš dan rođenja može da vam donese mnogo nesporazuma u bračnom životu.
20. u mjesecu – Vi ste osjećajna osoba. Neophodni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni da zamislite život. Pokušajte da emocije smjestite u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i djelujete. Uspjeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost.
21. u mjesecu – Volite prijatne ambijente u kojima dominiraju povjerenje, harmonični odnosi i skladne boje. Zbog čestih promjena raspoloženja, uvijek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.
22. u mjesecu – Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Veoma ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite da pomognete svakome. Ideje koje vas ispunjavaju vaši su glavni vodiči. No, za mnoge od vaših ideja treba dosta hrabrosti i kolektivne svesti i upravo tu nailazite na prepreke.
23. u mjesecu – Vi ste nezavisni, ponosni i odgovorni. Umijete tačno da dijagnostikujete bolest u političkom tijelu, nekoj organizaciji ili u društvu uopšte. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog spola i sa starijim osobama koje cijenite. Vješti ste u izlaganju argumenata, što pospješuje odlučnost u poslovanju.
24. u mjesecu – Imate zapanjujuće mnogo energije. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u okviru porodice ili društva. Mana vam je što energija i odgovornost mogu da vas navedu na ubrđenje da jedino vi znate šta je dobro. Možda biste bili nauspješniji u oblasti medicine i obrazovanja.
25. u mjesecu – Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspjesi hrane vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim, ali da biste to postigli, morate da se oslobodite depresije. Potrebno je da osjetite atmosferu malog mjesta da biste bili srećni i uspješni.
26. u mesecu – Dom i porodica su vam najvažniji. Veliki ste entuzijasta u započinjanju svakog novog projekata, ali ne i kada je riječ o njihovom završavanju. Veoma ste ponosni, pa je bolje da ne ulazite u brak prije nego što dobro ne upoznate budućeg partnera, jer ne bi mogli da podnesete nadziranje.
27. u mjesecu – Vaša veza sa nadrealnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan na koji ste rođeni vezuje vas za mistiku i filozofiju. Negativna crta vaše ličnosti leži u tome što, kada vam poslovi ne idu od ruke, padate u stanje melanholije. Skloni ste književnosti i umjetnosti.
28. u mjesecu – Dominanti ste i samostalni, dobro bi bilo da radite na svom projektu ali u okviru neke ugledne organizacije. Imate dovoljno mašte i upornosti da dovršite svaku započetu stvar. Sloboda je veoma važna u vašem životu, ali nije dobro da u tome pretjerujete. Privlači vas sve što je neobično i nesvakidašnje.
29. u mjesecu – Vama dan rođenja igra veoma važnu ulogu. Može da vas dovede pred publiku, jer ste vi idealista sa osobinama velikog vođe. Međutim, ćesto ste skloni promjenama raspoloženja. Za vas je dobro uvijek veoma dobro, a loše uvijek veoma loše. Živite na emocionalnoj klackalici tako da vas nije lako pratiti.
30. u mjesecu – Rođeni ste maštar. Dramaturgija ili književnost pravi su izazovi, na tim poljima se najviše možete iskazati. Nikad se nemojte prisiljavati da radite rutinske i jednolične poslove. To bi ubilo vaš životni polet. Naučite da budete strpljivi i nemojte da trošite energiju na nebitne stvari – to će vas uvijek vući nazad!
31. u mjesecu – Ljudi rođeni 31. u mjesecu u prvoj polovini života uglavnom su uporni, tvrdoglavi i neskloni bilo kakvom opredjeljenju ili kompromisu. Imate izraženo interesovanje za lijekove i ljekovito bilje, pa se u vama krije želja za medicinom, u čemu biste i bili najbolji. Izvor: https://www.kurir.rs/

0 komentari:

Objavi komentar