22. 03. 2018.

MUŽ MI JE U PETAK JAVIO DA ZBOG HITNIH POSLOVA IDE NA SLUŽBENI PUT U ZAGREB....


Moj muž mi je u petak javio da zbog nekih hitnih poslovnih obaveza ide par dana na služeni put u Zagreb i da za vikend neće dolaziti kući. 

Nije prvi put, samo sam mu poslala pusu i poželjela sreću. U nedjelju mi se javio i rekao da vjerovatno neće doći do srijede zbog nekih komplikacija. Kada mi je to javio i kada sam shvatila da ću i iduća 3 dana provesti sama sa jednogodišnjom bebom u stanu baš mi se smučilo. Odlučila sam tada da odem kod sestre koja živi u 30-ak kilometara udaljenom gradu.

Spremila sam našu kćerkicu i krenula ništa joj nisam javljala, željela sam da je iznenadim. Kada sam došla i pozvonila na vratima se pojavila moja sestra, bila je sva čudna i zabrinuta kada me vidjela. Zagrlila sam je i krenula da uđem u stan, a ona mi je tada rekla da nije u situaciji da me primi kod sebe je je kod nje njen šef, tj ljubavnik.
Muž joj radi u njemačkoj, a ona je uvijek bila “vragolasta” tako da me te njene riječi nisu iznenadile. Nisam navaljivala, samo sam je poljubila i rekla da se ne brine i da uživa. Vratila sam se kući, beba spava, ja se dosađujem, kontam nešto možda bih i ja mogla sebi naći nekoga za zabavu. Moram sestru pitati za tog njenog da mi svog ljbavnika ponekad posudi, mislim ako nisu u nekoj ljubavi…


0 komentari:

Objavi komentar