23. 03. 2018.

MOJA STARIJA SESTRA SE RAZVELA OD MUŽA I VRATILA SE DA ŽIVI SA NAMA...


Moja starija sestra se razvela od muža i vratila se da živi sa nama. Iskreno nisam bila oduševljena, jer živimo u malom stanu, a ona ima i kćerku od 5 godina. 

Izgubila sam moj mir koji sam imala od kada se ona udala. Kada sam mislila da ne može gore, moja sestričina mi je donijela VAŠKE koje je ona najvjerovatnije dobila u vrtiću. Moja prelijepa duga kosa morala je biti UNITENA. Od svraba nisam mogla da živom i zamolila sam moju mamu da me odma ošiša na nulu. Međutim, prije nego je počela, na ulaznim vratima se začulo histerično kucanje.

Bio je to moj vjerenik za kojeg treba da se udam krajem godine. Onako bez daha, pružio mi je punu vrećicu nekih skupih preparata, sprejeva, krema, pudera, ne znam ni je čega sve, još se ponudio da svakodnevno bude pored mene i vadi mi iz kose te grozne sitne napasti.

Uspjela sam sačuvati moju kosu, ali ljubav i pažnju koju sam dobila od mog vjerenika, e to zadovoljstvo se ne može mjeriti ni sa čime. Nakon ovog groznog doživljaja, groznog samo u početku, sigurna sam 100% da je onaj pravi, čovjek sa kojim ću biti sretna do kraja života.



0 komentari:

Objavi komentar