25. 03. 2018.

Rasplakala mnoge mame… Ella Dvornik objavila emotivni status na koji je nemoguće ostati ravnodušan… pogotovo ako si mama <3
sve-za-vas.info/rasplakala-mnoge-mame-ella-dvornik-objavila-emotivni-status-na-koji-je-nemoguce-ostati-ravnodusan-pogotovo-ako-si-mama/

Author: admin Mart 24, 2018

Savjeti

Ella Dvornik je za par mjeseci koliko je već mama u medijima često napadana i osporavana kada je njen odnos prema njenoj kćerkisi. Međutim, status koji je objavila danas pokazuje ko je ona ustvari… jedna izuzetno brižna i odgovorna mlada mama, prava mama kojoj je njeno dijete ispred svega, pa i ličnog zdravlja. Status jako dobro oslikava šta znači biti mama, PAVA MAMA, kolika je to odgovornost i obaveza. Mnogi su čitanje istog završili sa suzom u oku, doslovce, a pogotovo mame kojima je Ella ovim statusom vratila sjećanja na neke slične trenutke koje su proživile.
Ella je napisala sljedeće:
“Prije kad bi se ovako razbolila. Legla bi na kauc tri dana dok ne dodem k sebi. Neki dan ajde, grlo me bolilo kad sam pocela gutat, probudilo me nekoliko puta po noci, al nagutala sam se strepsilsa i proslo je. Pa se nos zacepio, izgubila okus i miris, pa uho zabolilo, popila sto ibuprofena dok nije proslo. Sinoc. Mi je preslo na pluca, lagano kasljem u sebi da ne probudim malu… jako je bitno da se beba NE probudi. Svi to znamo. Ujutro nema lezanja u krevetu… nema “bolesna sam” ili “nije mi dobro” ili “idem malo odspavat”. Moras se dic i moras bit mama, s temperaturom, grloboljom, uhoboljom zastopanim nosom i suhim kasljem od kojeg te cijelo tijelo zapece. I dok ti noge klecaju od umora i od vrucine, moras i dalje biti mama i radit sve kao da si najzdravija na svijetu. A sve ti je duplo teze , al nema odmora. Nema “poslje cu”.
Fak… morat cu pocet stvarno “pazit da se ne prehladim” ubuduce. Sad mi je tek jasno sta znaci jedna jadna mala prehladica kad si roditelj 😂 neces vise!”.
Iako je Ella na sebi svojstven način na kraju okrenula na šalu, poruka je jasna… Nema “kasnije”, “ne mogu”, “neću”… mama MORA uvijek i u svakom trenutku biti tu bez obzira na sve… PRAVA MAMA poput Elle!!!

← Previous post

Next post →


0 komentari:

Objavi komentar