28. 03. 2018.

DEVOJKA (23) UDALA SE ZA MILIONERA (68) I UŽIVALI SU 3 MESECA: A onda je saznala BIZARNU istinu


Neimenovana mlada izjavila je da očajna posle saznanja da je njen suprug zapravo njen biološki deda. Devojka koja ima 24 godine rekla je sudobonosno “da” milioneru koji ima 68 godina. 

Međutim, posle tri meseca braka došli su do bizarnog saznanja.Naime, njih dvoje su pregledali porodične fotografije i devojka je prepoznala svog oca na njima. Mlada i mladoženja, koji žive u Golden Biču, Majami, želeli su da ostanu anonimni. Mladoženja je napustio svoju prvu ženu i decu, a kasnije se oženio drugom ženom sa kojom je imao još dece.

Ženio se još nekoliko puta, a svoj pretposlednji brak okončao je 2008. godine. Sina iz prvog braka nije video decenijama, a njegovu ćerku je oženio. Šezdesetosmogodišnji čovek upoznao je svoju novu dragu preko sajta za upoznavanje.

“Kad sam je video imao sam osećaj kao da se znamo od ranije. Super smo se sporazumeli kada smo se zvanično upoznali u restoranu“, kazao je mladoženja. Devojka je objasnila da je bila očajna kad je saznala da je njen mladoženja zapravo njen deda.

“Mnogo smo vezani jedno za drugo i ovo užasno saznanje nas neće rastaviti“, zaključila je devojka.
Izvor: kurir.rs

0 komentari:

Objavi komentar