24. 03. 2018.

VREMENASKA PROGNOZA… Najgore tek dolazi, JOŠ NIŽE TEMPERATURE, a evo kada tek možemo očekivati blago poboljšanje vremena…


“Zima pokazuje svoje zube…” Najhladnija sedmica ove zime još uvijek nije dosegla svoj vrhunac koji se učekuje u narednim danima. 

Po izvještajima meteorologa prestanak sniježnih padavina će da se dogodi već sutra u većini gradova, međutim jako hladan zrak će se i dalje nalaziti nad našim dijelom Evrope te sredinom sedmice uzrokovati još nižu temperaturu. Stoga je upozorenje na opasnost od djelovanja hladnog vala na zdravlje u srijedu i četvrtak još veće nego početkom tjedna.

A prema njegovom kraju – osjetno zatopljenje, južina, ali ponegdje i kiša koja se smrzava stoji u prognozi meteorologa Tomislava Kozarića.

Uz više vedrine i slab vjetar u sljedeća dva dana, noćna i jutarnja temperatura na kopnu će biti još niža nego početkom tjedna – ponegdje i oko -20 °C, osobito na Slijedi naoblačenje, potkraj četvrtka ponovno snijeg, a u petak i subotu moguća je i kiša koja se smrzava i stvara poledicu na tlu, drveću i električnim vodovima. Temperatura prema kraju tjedna osjetno će porasti.


0 komentari:

Objavi komentar